Opplevingar

Ut på tur

Utforsk Aga! Finn turer og hytter i nærheten av Aga.

Agatunet

«Agatunet er eit av dei få bevarte klyngetuna me hadde så mange av i Noreg i tidlegare tider. I tunet finn ein eineståande døme på vestnorsk byggjeskikk frå mellomalderen og fram til i dag. Her finn du Noregs eldste kjende rettsal, ein riddarresidens og spor etter mange år med kvardagsliv. Det er mange gode grunnar til å bli med på ei omvising! »

Agatunet

«Bli kjend med Hardanger si historie og folkekultur gjennom faste og skiftande utstillingar – og vandring i museumstunet! Folkedrakt, bunad og hardangersaum, folkemusikk og hardingfele, byggeskikk og bygningsvern er våre hovudområde.»

Mikkelparken

«Den ideelle parken for småbarnsfamilien. Her kan dei yngste i familiemedlemmene kjenne på meistring ved å ta mange av attraksjonane sjølv!»

Hardanger Eventyr

«Hardanger er vakkert og opplevelsesrikt alle fire årstider. Vi skreddersyr deres eventyr for teambuilding, firmaturer, venneturer eller familiereise. Her er spektakulære utsikter i fjord og fjell, god mat, og herlige opplevelser. Se gjerne vårt galleri for en smakebit av hvordan det er å være på tur med oss! Velkommen til Hardanger Eventyr!»